zaterdag 13 juni 2020

- scroll down for English summary -

Lieve vrienden,
Ingegeven door de situatie op Curaçao, versterkt door mijn behoefte om weer iets met mijn handen te doen, ben ik mondkapjes aan het maken.

Curaçao heeft meer dan gemiddeld last van de Corona crisis omdat met het sluiten van de grenzen de grootste pilaar van de economie (op dit moment) is weggevallen. Na drie maanden total lock-down is het plan om op vanaf 1 juli a.s. toeristen uit Nederland en andere veilige Europese landen weer toe te laten. Het zal gaan om 10.000 toeristen in juli, hopelijk genoeg om de industrie aan de beademing te houden (In een normale zomermaand ontvangt Curaçao minstens 35.000 verblijftoeristen). Kortom, de winter is nog niet voorbij en de Voedselbank draait op volle toeren.

Van elk mondkapje dat ik verkoop doneer ik € 2,50 aan voedselbank Curaçao. Ze kosten meestal € 14,00 (sommigen zijn iets duurder zoals de BH-collectie).Ik maak ze van op 60 graden wasbare katoenen stoffen en in de maten XS tot XL.

In de laatste twee weken van mei heb ik proefgedraaid en van deze bestellingen heb ik al € 450,00 kunnen reserveren voor Voedselbank Curacao. Hier wil ik natuurlijk meer van maken! Wil je direct doneren aan de voedselbank klik dan hier: https://hulp-aan-curacao.org voor meer info.

Stuur mij een bericht als je interesse hebt.In een later stadium zal ik ze ook via mijn Etsy winkels aanbieden.

Vandaag presenteer ik, zeer toepasselijk, de limited edition Curaçao vlag mondkap! Deze is straks ook te bestellen en kost €27,50 inclusief 3 filters en draagzakje (Ideaal als cadeau). Als je geen zin hebt om de hele dag rond te lopen met een vlag op je gezicht kan je ook de blauw/gele versie bestellen (€ 14,00 exclusief extra's). Van beide gaat € 5,00 naar de voedselbank.

English
I made these face masks as a tribune to my island Curacao. The flag is limited edtion! € 27,50 including 3 filters and a matching carry pouch.

1 opmerking:

  1. Super mooi, hartstikke comfortabel en voor een goed doel op mijn dushi Korsow!

    BeantwoordenVerwijderen